Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Το βραβείο του Απρίλη


Γεια σε όλους,

Μπήκε ο Απρίλης και οδεύουμε προς το Πάσχα. Ο καιρός έχει βελτιωθεί τόσο, που το σπίτι δεν με κρατά μέσα. Θέλω να βγαίνω έξω βολτούλες ή να απολαμβάνω τον καφέ μου στο μπαλκόνι κάτω από τον ήλιο. Η διάθεση μου έχει φτιάξει αν και με αυτά που συμβαίνουν, δεν θα έλεγα ότι είναι όπως άλλες χρονιές.  Παρόλα αυτά, προσπαθώ να είμαι αισιόδοξη .

Πλησιάζουν η γιορτή και τα γενέθλια του άντρα μου και προσπαθώ να σκεφτώ ιδέες  για να κεράσω τους φίλους και συγγενείς. Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω τι να πρωτοδιαλέξω, να φτιάξω συνταγές που δεν σας έχω παρουσιάσει ακόμα ή να φτιάξω κάτι από τις πολλές συνταγές σας που κατά καιρούς με έχουν συναρπάσει. 

Αφού σας ανέφερα τους πιο “ανάλαφρους” προβληματισμούς μου, γιατί δεν θέλω να βαρύνω το προφίλ  του blog. Θα συνεχίσω με ένα βραβείο που δέχτηκα σήμερα από την blogοφίλη μου Ελένη. Η Ελένη διαχειρίζεται ένα πολύ ενδιαφέρον από θέμα γεύσης και εικόνας της γεύσης blog με το όνομα “Μαγειρική με Φαντασία”, θεωρώ ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι θα το γνωρίζετε.  Λοιπόν η Ελένη μου χάρισε το παρακάτω βραβείο, κάτι που με χαροποίησε πολύ και την ευχαριστώ πάρα πολύ για την σκέψη της.

Τώρα, εγώ με την σειρά μου θα χαρίσω το ίδιο βραβείο σε 8 πολύ αγαπημένα blogs που παρακολουθώ. Κάθε φορά που λαμβάνω ένα βραβείο, αυτό το σημείο είναι που με προβληματίζει περισσότερο, καθώς θα ήθελα να το χαρίσω σε όλα τα blog που παρακολουθώ και μου είναι δύσκολο να διαλέξω λίγα από αυτά. Αλλά, επειδή το έχω αμελήσει λόγω χρόνου άλλες φορές, αυτήν την φορά θα είμαι συνεπής . 


Επιλέγω τα ακόλουθα 8 blogs και τους χαρίζω το βραβείο :
  1. Στο Κατερινάκι από το blog Κατερινάκι, Δημιουργώ άρα υπάρχω
  2. Στην ‘Ερη από το blog  Captain Cook
  3. Στην Λίλα, από το blog  Ταλιλά της Λίλας
  4. Στην Ελένη από το blog Cook with Elena
  5. Στην Ελπινίκη από το blog Η Μαγειρική μου
  6. Στην Βέρα από το  blog  Owl Mommy
  7. Στην Ζαμπία από το blog  Kitchen Stories
  8. Στη Μάριον από το blog  Μαγειρική(&) Τέχνη!

Εύχομαι σε όλους μια όμορφη και δημιουργική εβδομάδα.
Πολλά φιλιά!
Blog Widget by LinkWithin

14 σχόλια:

  1. Σ'ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι.Μακάρι να μπορούσα να το φάω. Κριάρι κι ο αντρούλης σου βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι, ναι , κριάρι είναι ο άντρας μου. Όσο για το βραβείο, μου αρέσει το blog σου και το αξίζεις. Φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Ελενάκι μου και εγώ αυτα παθαίνω όταν ανοιγει ο καιρός, θέολω βολτίτσες! Συγχαρητήρια για το βραβείο, το αξίζεις και σε χιλιοευχαριστώ ειλικρινά, συγκινούμαι που με σκέφτηκες!
    Φιλιά πολλά και για τα γεννέθλια διάλεξε την μέση λύση, κάνε πράγματα απο αυτα που έχει δει στην blogoγειτονιά και σου άρεσαν και κάνε και δικές σου ιδέες να έχουμε και εμείς να βλέπουμε καινούρια πράγματα!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 'Ερη και εγώ σκέφτομαι την μέση λύση, θα δούμε. Σε ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σου. Το βραβείο αξίζει και σε εσένα και στις υπέροχες γεύσεις που μας σερβίρεις. Φιλιά!

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Έλενά μου και μένα αυτή την εποχή μου αρέσουν οι βολτίτσες πολύ!!!Όσο για τις συνταγές συμφωνώ με την Έρη, φιλιά πολλά να σαι καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη, πιστεύω ότι λίγοι είναι που αντιστέκονται , όσο ζεσταίνει τώρα ο καιρός είναι ότι καλύτερο. Η άνοιξη μας προσφέρει απλόχερα την ζέστη και τον ήλιο της, χωρίς να μας τσουρουφλίζει όπως το καλοκαίρι ! Και εγώ σκέπτομαι να φτιάξω και δίκες μου άλλα και άλλων συνταγές! Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Έλενα.
    Παίρνω το βραβείο που μου χάρισες και συγχαίρω κι εσένα για το δικό σου βραβείο!
    Είσαι από τις σεμνές νέες μαγείρισσες στην blogo/παρέα μας, με ήθος, και ευγένεια!
    Μ΄αρέσει ο χώρος σου, γιατί είναι όμορφος και χαλαρός. Μ΄αρέσουν αυτά που δημιουργείς, γιατί αν και νέα (υποθέτω), είναι νόστιμα και σωστά μαγειρεμένα.

    Σε φιλώ και παραμένω υπόχρεη! Πάω να κορνιζάρω το βραβείο μου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζαμπία σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Ναι νέα είμαι και στην ζωή και στην μαγειρική , προσπαθώ να βελτιώνομαι και να μαθαίνω, με σκοπό να φτάσω στο επίπεδο κάποιων blogs που πραγματικά θαυμάζω για την πολύ καλή δουλειά, ένα από αυτά είναι και το δικό σου, για αυτό και σου χάρισα το βραβείο. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  5. Συγχαρητηρια για το βραβειο, σου αξιζει περα για περα! Ευχαριστω πολυ που με σκεφτηκες και με βραβευσες, παντα χαιρομαι με τετοιες...βραβευσεις!
    Όσο για τον καιρο, προσωπικα θελω να φτιαξει λιιιιγο ακομα και μετα, ποιος μας πιανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπινίκη σε ευχαριστώ, αξίζει και σε εσένα το βραβείο για την πολύ καλή δουλειά που κάνεις με το blog σου. Φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Καλημέρα Έλενα!
    Συγχαρητήρια για το βραβειάκι, με κάλυψε απόλυτα η Ζαμπία μας!
    Όσο για τη γιορτή του συζύγου, σε καταλαβαίνω απόλυτα! Έχω ακριβώς τους ίδιους προβληματισμούς σε αντίστοιχες περιστάσεις!
    Νομίζω ότι το καλύτερο είναι να κάνεις κάποιες συνταγές που είναι εγγυημένες ότι αρέσουν, αλλά να παρουσιάσεις και κάποιες καινούριες! Ε; τι λες;
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Ερμιόνη και εγώ το ίδιο σκέφτομαι, έχω αρκετές συνταγές που έχω στο μυαλό μου και θέλω να παρουσιάσω και άλλες που τις έχω βρει στα δικά σας blogs και τις έχω λιγουρευτεί. Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστώ για το Κερασάκι!
    Οι γιορτές και οι συνταγές είναι θέμα..μην το κοροϊδεύεις.. Κι εγώ κάθε φορά σπάω το κεφάλι μου! Καλή επιτυχία, θα τα καταφέρειες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή