Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Πασχαλινές Λαμπάδες 2013Σήμερα θα σας παρουσιάσω την πρώτη μου απόπειρα κατασκευής πασχαλινών λαμπάδων. Διαπίστωσα ότι δεν είναι καθόλου δύσκολο, είναι οικονομικό και πολύ διασκεδαστικό. Επιπρόσθετα, θεωρώ ότι είναι ανεκτίμητης αξίας για τον αποδέκτη, διότι, όπως και σε ένα δώρο, δεν έχει σημασία η οικονομική αξία, αλλά η αγάπη και ο χρόνος που αφιερώνει κάποιος για να φτιάξει κάτι χειροποίητο και εν συνεχεία να το προσφέρει.
 
Καιρό, είχα στο μυαλό μου την σκέψη να φτιάξω τις λαμπάδες μας για φέτος, αλλά φοβόμουν ότι δεν θα είχα έμπνευση και θα ήταν ανεπιτυχής η προσπάθεια. Τελικά, όταν το αποφάσισα, μάζεψα κορδέλες, υφάσματα, τούλια, απλές λαμπάδες και οτιδήποτε θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω,  τα έβαλα όλα μπροστά μου, χωρίς να έχω κάποιον οδηγό ή να είχα σκεφτεί το τελικό αποτέλεσα. Η μοναδική μου σκέψη, καθώς ξεκινούσα την διακόσμηση κάθε λαμπάδας, ήταν το άτομο για το οποίο προοριζόταν. Αν και άφησα την αδερφή μου τελικά να επιλέξει ποια λαμπάδα θα ήθελε για εκείνη, χωρίς να της πω ποια σκεφτόμουν να της δώσω, επέλεξε αυτήν που προόριζα για εκείνη.  

Σας τις παρουσιάζω με την σειρά που φαίνονται στην παραπάνω εικόνα, εμάς μας άρεσαν πολύ, ελπίζω και σε εσάς!!!


Μια λαμπάδα για μένα: "Πασχαλινη Λαμπάδα Καρδιά για κορίτσι"Μια λαμπάδα για τον γιο μου (μετά από συνεννόηση με την νονά του, της ζήτησα να του φέρει ένα φθηνό παιχνιδάκι που να μπαίνει σε λαμπάδα,  μια απλή λαμπάδα και κορδέλες και τα υπόλοιπα της είπα να τα αφήσει σε εμένα): "Πασχαλινη Λαμπάδα Playmobil για αγόρι"Μια λαμπάδα για την νονά του γιου μου – μικρή μου αδερφούλα: "Πασχαλινή λαμπάδα Πεταλούδες για κορίτσι"

 


Ο άντρας μου δεν ήθελε, προτιμά ένα απλό κερί…. Τώρα που έμαθα την τέχνη, σκέφτομαι του χρόνου να φτιάξω περισσότερες λαμπάδες και για άλλα αγαπημένα πρόσωπα!!!!!

Σας εύχομαι Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!!! Να περάσετε υπέροχα ότι κι να κάνετε!!!!
Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια:

  1. Είναι πάρα πολύ όμορφες και οι 3! Μου αρέσει που τις έχεις ονομάσει κιόλας!
    Και του χρόνου με ακόμα περισσότερες ιδέες και σχέδια!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφες οι λαμπάδες σου!Καλό Πάσχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή